چگونگی ساخت سوله های تولیدی و کارگاهی 

همان طور که  میدانید کارخانه ها و گارگاه ها عموما خارح از شهر و در شهرک های صنعتی ساخته می شوند.برای پیاده سازی کار گاه ها و کارخانه ها عموما از ساخت سوله برای ساخت محوطه ی کارگاهی استفاده می شود.که این سوله ها می توانند سوله دست دوم یا سوله نو باشد . از این رو متناسب با متراژ بنا نیاز به دانش مهندسی خاص است که بتوان به خواسته های کارفرما دست یافت . استارت فعالیتها ی صنعتی با ساخت سوله انجام می شود که استفاده از این سوله ها برای شروع یک فعالیت اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است و میتوان به پیشرفت کار امید زیادی داشت.برای بخش عمرانی کارگاه ها ساخت اسکلت فی نیز مرسوم است اما محبوبیت سوله را ندارد چرا که سوله سازی مقرون به صرفه تر و کم هزینه تر است.

متد های ساخت سوله

در کل ساخت سوله دو متد کلی دارد که به شرح زیر است

  1. سوله سبک 
  2. سوله سنگین

هر یک از انواع سوله می توانند در ساخت و ساز مورد استفاده قرار گیرند به شرطی که بتوانند نیاز های کار را مرتفع کنند . سوله های سبک اقتصادی تر و سریع تر انجام میگیرند و سوله هاس سنگین قابلیت های ویژه خود را دارند. 

 برای ساخت سوله  توجه به نکات زیر اامی می باشد:
ورق فولاد باید ضخامت معین داشته باشد   ۶، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۵، ۲۰ ، ۲۵ و ۳۰ میلیمتر
الکترود و سیم جوش رنگ، ضد زنگ، حلال
محاسبه میزان  مواد اولیه ساخت سوله 
محاسبه وزن الکترود سوله 
محاسبه رنگ مورد نیاز 
انواع پیچ و مهره

ادامه مطلب

خواص دارویی مهم گل گاو زبان

مهمترین نکات در اننجام پایان نامه

شیوه قیمت گذاری بر اسکلت فلزی

سوله ,ساخت ,های ,ها ,تر ,استفاده ,ساخت سوله ,سوله های ,این سوله ,ها و ,سوله ها

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مای دیبا موویز باربری نتسان مرجع دانلود بازی hcgames درب اتوماتیک تبریز دادگستری شهرستان دهگلان مطالعات روسیه انگیزشی A.A ایران آزمون :: استخدامی - سنجش دختران بهشتی چه...